Ексклюзиви
субота, 10 травня 2008 13:22

Президент Венесуели має намір відсудити дочку у колишньої дружини

Президент Венесуели Уго Чавес через суд намагається відібрати дочку у колишньої дружини.

Екс-дружина венесуельського президента Марісабель Родрігес повідомила, що суд повідомив її про початок судового процесу на право опіки їх 10-річної дочки. Зараз Родрігес консультується зі своїми адвокатами. Вона відмовилася повідомити подробиці справи, сказавши, що вони "дуже делікатні".

Помічник Чавеса поки не коментував судову справу. Відомо, що у минулому президент Венесуели звинувачував колишню дружину в тому, що вона не дає йому бачиться з їх дочкою Розінес. Родрігес заперечувала ці претензії.

Чавес і Родрігес розлдучилися в 2004 році після п"яти років подружнього життя. Колишня перша леді не брала участь у політичному житті країни. Проте в грудні минулого року вона виступила із закликом до населення сказати "ні" на референдумі щодо змін до конституції, які дозволили б Чавесу зберегти президентські повноваження на невизначений термін.

Чавес на референдумі програв: проти конституційної реформи президента Венесуели, що розширює президентські повноваження, проголосували 50,7% громадян країни. А Родрігес почала вести активну політичну діяльність і була названа вірогідним опозиційним кандидатом на пост мера міста Баркисимето, де вона живе разом з дочкою, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Президент Венесуели має намір відсудити дочку у колишньої дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути