понеділок, 01 жовтня 2007 08:44

Президент Сербії помер від серцевого нападу

Президент Республіки Сербія ( Боснія і Герцеговина) Мілан Еліч помер у неділю увечері у лікарні міста Добой від важкого серцевого нападу, повідомляють белградські інформаційні агентства з адміністративного центру РС Баня-Луки.

Мілан Еліч був вибраний на цей пост в жовтні минулого року.

За заявою головного лікаря клініки в Добоє Душко Васича, 51-річний Еліч був доставлений у лікарню Добоя з ознаками інфаркту близько 18.00 за місцевим часом (20.00 мск), і, не дивлячись на всі зусилля лікарів, врятувати його життя не вдалося.

Мілан Еліч закінчив Економічний факультет університету в Суботіце (Сербія), після чого протягом майже 15 років був генеральним директором одного з великих промислових підприємств в місті Модріч.

У кабінеті нинішнього прем"єр-міністра Республіки Сербія Мілорада Додіка він займав пост міністра економіки і енергетики. Як кандидат від партії "Союз незалежних соціал-демократів"  президентських виборах 1 жовтня 2006 року він випередив за кількістю набраних голосів своїх конкурентів, включаючи колишнього президента Драгана Чавіча.

У 2002 році Мілан Еліч отримав звання кращого менеджера Сербської Республіки,   а у 2003 році він був удостоєний того ж титулу у Боснії і Герцеговині, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Президент Сербії помер від серцевого нападу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі