вівторок, 29 травня 2007 17:20

Президент підпише закони, прийняті парламентом в період з 3 квітня по 29 травня

Верховна Рада України підтвердила результати голосування по законах, прийнятих парламентом в період з 3 квітня по 29 травня 2007 року.

За постанову про підтвердження результатів голосування по законах прийнятим парламентом в цей період проголосували 407 з 434 народних депутатів.

До постанови додається перелік законів, прийнятих Верховною Радою в період з 3 квітня по 29 травня 2007 року, - всього 53 закони, зокрема, закони про Фонд держмайна, про внесення змін в держбюджету 2007 року, що стосується підвищення мінімальних зарплат і пенсій, про схвалення рішення президента про допуск підрозділів збройних сил іноземних держав для участі в багатонаціональних навчаннях на території України в 2007 році.

Кожен з прийнятих законів парламент підтвердив окремим голосуванням.

Постанова вступає в дію з дня її публікації. Згідно домовленостями, всі ці закони будуть направлені на підпис президентові України.

Нагадаємо, що 2 квітня президент України видав перший указ про достроковий розпуск Верховної Ради і призначення позачергових парламентських виборів виборів, повідомляє Інтефакс-Україна.


Зараз ви читаєте новину «Президент підпише закони, прийняті парламентом в період з 3 квітня по 29 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі