четвер, 10 квітня 2008 10:50

Президент Ірану не знає різниці між сексом і дітонародженням

Президент Ірану не знає різниці між сексом і дітонародженням
У Ірані причиною 50% розлучень є сексуальна незадоволеність жінок. Про це стало відомо із статистики, яка була оприлюднена на третій національній конференції під назвою "Сім"я і дітородіння" в Тегерані, повідомляє ФАКТNEWS.

Перші дві конференції називались "Сім"я і сексуальне здоров"я", проте президент Ісламської республіки Махмуд Ахмадінежад наполіг на тому, щоб слово "сексуальне" замінили нейтральним "дітородінням".

У свою чергу рішення змінити назву конференції викликало гнів у деяких релігійних лідерів, наприклад, аятолли Мехді Кхазалі.

"Я можу допустити, що наш дорогий президент не знає різниці між сексом і дітородінням, - зазначив він. - Проте мене дивує, що жодна людина в його міністерстві охорони здоров"я не бачить різниці між сексом заради задоволення і сексом з наміром зачати дитину".

Згідно з даними, наданими на конференції директором центру здорової сім"ї, 68,1% розлучених жінок стверджують, що вони втратили сексуальний апетит вже через кілька місяців після весілля.

За іншими даними, 59,1% представниць прекрасної статі відчували злість, займаючись сексом з чоловіком, 66,8% відчували, що їх використовують як джерело сексуального задоволення, в 63,9% взагалі не знають, що від сексу можна отримувати задоволення і навіть відчувати оргазм.

До речі, іранська жінка відсудила у чоловіка 124 тисячі яскраво-червоних троянд, якими він обіцяв обсипати її, якщо вона вийде за нього заміж. У своїй позовній заяві вона назвала супутника життя "дуже жадібним чоловіком", який жалкував для неї навіть чашку кави, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Президент Ірану не знає різниці між сексом і дітонародженням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі