понеділок, 24 березня 2008 09:49

Президент Єгипту пам"ятає російську мову і використовує її

"Зрозуміло, я як і раніше пам"ятаю російську мову і часто говорю нею, коли веду переговори з російськими офіційними особами", - повідомив президент Єгипту Хосні Мубарак напередодні свого візиту до Росії.

"Лише минулого тижня я говорив російською, коли приймав тут міністра промисловості та енергетики Росії Віктора Христенко", - відзначив він. "Я тричі їздив на навчання до Росії: вперше - на дев"ять місяців в 1959 році, коли навчався управлінню літаком-бомбардувальником. Другий раз - в 1961 році на півроку для навчання на важкому бомбардувальнику. А втретє - в 1964 році вчився 12 місяців в академії імені Фрунзе. Спогади про цей період мого життя свіжі, неначе це було вчора", - сказав президент.

"У Москві та за її межами немало місць, які я б хотів відвідати", - підкреслив Мубарак, який відправляється в понеділок з візитом в російську столицю. Він відзначив, що зберігає "особливі спогади" про спектаклі Великого театру, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Президент Єгипту пам"ятає російську мову і використовує її». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі