понеділок, 18 червня 2007 16:14

Президент Чечні закликав стати перед Путіним на коліна

Президент Чечні Рамзан Кадиров знову висловився за те, щоб Володимир Путін залишився на третій термін. За словами Кадирова, Путін - це "знахідка для Росії", і його потрібно просити на колінах, "щоб він правив державою".

Кадиров підкреслив, що він є людиною Путіна. "Путін подарував чеченському народу життя другу! Аллах його призначив на це місце", - сказав Кадиров. "Його політика, його слово для мене закон. Путін врятував наш народ, він герой. Путін - дар божий, він подарував нам свободу", - зазначив президент Чечні.

Кадиров визнає, що 75 відсотків населення Чечні не має роботи, але планує до кінця поточного року понизити цей показник до 40 відсотків. Поліпшення економічного стану президент Чечні пов"язує з інвестиціями. За словами Кадирова, вже є "домовленості з провідними чеченськими бізнесменами", зокрема з головою компанії "Група "Альянс" Мусою Бажаєвим і керівником Московського індустріального банку Абубакаром Арсамаковим, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Президент Чечні закликав стати перед Путіним на коліна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі