четвер, 14 серпня 2008 08:06

Презентовано найповніший атлас автошляхів України

Презентовано найповніший атлас автошляхів України

У Києві презентовано найповніший атлас автошляхів України.

Видання представив директор Державного науково-виробничого підприємства "Картографія", яке здійснило друк видання, доктор географічних наук Ростислав Сосса.

Він наголосив, що підприємство, яке він очолює, існує з 1944 року і на сьогодні є спеціалізованим відділенням Державної служби геодезії та картографії.

Особлива увага підприємства на розробці карт автошляхів України була зосереджена з середини 90-х років. За словами Р.Соссси, підприємство йшло до створення цього останнього видання атласу автошляхів "Україна" більше десяти років.

За його словами, на сьогодні атлас "Україна" є найбільш повним з усіх існуючих видань. Він складається з понад 400 сторінок. Серед переваг цього видання Р.Сосса назвав детальну демонстрацію мережі автошляхів в Україні; нанесення на карти усіх населених пунктів, які існують і є на обліку. Також він зазначив, що атлас містить 70 планів найбільших міст України, що дуже зручно для тих, хто є власником автомобіля та подорожує Україною.

Р.Сосса повідомив, що атлас виданий у двох варіантах – у твердій палітурці та скріплений спіраллю. Всього видано по шість тисяч примірників кожного з варіантів.

Придбати атлас можна у спеціалізованих магазинах видавництва "Картографія", у книгарнях та на автозаправках.

Рекомендована ціна для продажу - 88 та 99 грн. залежно від палітурки.

Зараз ви читаєте новину «Презентовано найповніший атлас автошляхів України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі