вівторок, 29 січня 2008 16:49

Претенденти на президентський пост засудили відмову Медведєва від теледебатів

Претенденти на президентський пост засудили першого віце-прем"єра Дмитра Медведєва за його відмову від участі в теледебатах. Услід за наступником від дебатів хотів було відмовитися і лідер КПРФ Геннадій Зюганов, але передумав. У телевізійній суперечці він зійдеться з лідером ЛДПР Володимиром Жиріновським і главою Демпартії Андрієм Богдановим.

В понеділок увечері кремлівський кандидат надіслав офіційний лист в ЦВК, заявив, що не зможе брати участь в дебатах, оскільки "не йде у відпустку, а продовжує активно працювати на посаді першого заступника голови уряду". Лист не знайшов розуміння ні у кого з його конкурентів.

Так, лідер комуністів Геннадій Зюганов вважає, що Медведєв злякався. Зюганов припустив, що повноцінні президентські вибори не можуть бути без дебатів.

Цікаво, що засмучений відмовою Медведєва Зюганов ледве сам не послідував його прикладу. Проте прес-секретар лідера комуністів Олександр Ющенко повідомив, що відмовлятися від дебатів Зюганов не планує

Кандидат від Демократичної партії Андрій Богданов завірив, що у будь-якому випадку братиме участь в теледебатах. Разом з тим Богданов вважає, що Медведєв своєю відмовою від дебатів образив своїх виборців.

Лідер ЛДПР Володимир Жиріновський, у свою чергу, вказав, що "в цивілізованій країні відмова від участі в дебатах" може обернутися "провалом на виборах".

Тим часом досвід показує, що росіян важко образити неучастю в теледебатах. Отже Медведєву за його рішення, швидше за все, нічого не буде, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Претенденти на президентський пост засудили відмову Медведєва від теледебатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі