пʼятниця, 27 квітня 2007 16:39

Прес-служба РПЦ спростувала чутки про смерть Алексія Другого

У п"ятницю у прес-службі РПЦЛенте.Ру спростували чутки про смерть Патріарха Московського і всієї Русі Алексія Другого. За інформацією прес-служби, Алексій Другий знаходиться у Швейцарії на плановому лікуванні.

За інформацією радіостанції "Эхо Москвы" з посиланням на джерело у Швейцарії, стан Патріарха "досить важкий". Джерела в оточенні патріарха стверджують, що він у свідомості і о 13:00 за московським часом розмовляв з представниками з свого оточення.

За даними ИТАР-ТАСС, Алексій Другий сам подзвонив у патріархію і підтвердив, що має намір повернутися до Москви 1 травня. Він повідомив, що 2 травня має намір відслужити богослужіння в Покровському монастирі Москви з нагоди 55-річчя з дня кончини блаженної Матрони Московської.

Як повідомляється на сайті "МК.Ру" з посиланням на "офіційні і заслуговуючі довіри джерела" з Швейцарії, Патріарх Московський і всієї Русі переніс другу клінічну смерть. У повідомленні уточнюється, що першу клінічну смерть Патріарх, видно, переніс вранці у п"ятницю, 27 квітня.

За інформацією "МК.Ру", лікарі заявляють, що шанси вижити у Алексія Другого украй малі.

Чутки про смерть Патріарха почали розповсюджуватися в Інтернеті в середині дня 27 квітня. Вони, зокрема, містили твердження, що про це "повідомлять тільки завтра", повідомляє Lenta.ru.


Зараз ви читаєте новину «Прес-служба РПЦ спростувала чутки про смерть Алексія Другого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі