середа, 03 вересня 2008 08:36

Прес-секретарка Наливайченка стала "фатальною жінкою" (ФОТО)

Прес-секретар глави СБУ Марина Остапенко для глянсового журналу в ролі моделі знімалася вперше.

На обкладинці журналу, який позиціонує себе, як видання для дорослих дівчаток, пані Остапенко наділа джинси і майку. Вийшов такий собі образ фатальної жінки.

І не просто так. "Люблю російський рок і вітчизняний рок. У машині слухаю лише радіо JamFM", - говорить Марина Остапенко. Але сама підполковник СБУ за кермо не сідає, користується службовою машиною.

І не готує. Через це навіть має комплекс неповноцінності. Шоппінг допомагає прес-секретарці Наливайченко зняти стрес.

Одяг Остапенко купує собі сама, а чоловічі подарунки - це сумки і діаманти. "Не потрібно знати мій розмір, щоб подарувати діаманти", - сміється Марина.

У неї немає стиліста. "Сама замовляю собі костюми і ходжу по магазинах. Ніколи не обягну те, що мені не пасує. Я іноді дивлюся на повненьких жінок, які носять сукні "а-ля принцеса" і думаю: невже вони не дивляться на себе в дзеркало?".

І не треба багато грошей, щоб добре виглядати і почувати себе справжньою жінкою. "Все залежить від внутрішнього світовідчуття. Гроші ж потрібні для підтримки певного соціального статусу", - вважає Остапенко.

І хоча ділова жінка добре виглядає, все ж таки під ніж пластичного хірурга вона лягла.

"Після народження третьої дитини у мене розійшлися м"язи черевної порожнини, довелося їх зшивати. Заразом прибрали трішки зайвого жиру. Я не відношуся до пластичної хірургії як до чогось жахливого. Якщо є можливість стати гарнішою, то нею потрібно скористатися. Єдине, на що б я ніколи не погодилася, так це на операцію грудей. Навіть якщо б груди когось не влаштовували. Деякі чоловіки не просять, а примушують дружин збільшувати груди, не думаючи, що це небезпечно. Такі стосунки, здається, далекі від кохання, - каже Остапенко.

Vip.

Зараз ви читаєте новину «Прес-секретарка Наливайченка стала "фатальною жінкою" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі