вівторок, 18 грудня 2007 15:03

Прем"єру "Валькірії" з Томом Крузом перенесли на жовтень 2008 року

Студія United Artists перенесла прем"єру військової драми Брайана Сінгера "Valkyrie" ("Валькірія") з Томом Крузом в головній ролі з 27 червня на 3 жовтня 2008 року. Як пише Variety, затримка пов"язана з тим, що Сінгер не зняв ключову батальну сцену картини: ту, в якій пояснюється, як герой Круза - Клаус фон Штауффенберг - втратив око і пальці руки.

Зйомки цього епізоду, який за сценарієм відбувається в Північній Африці, повинні були пройти за межами США, але студія переглянула ці плани. Точне місце зйомок ще не визначене, але вже призначена дата - лютий 2008 року. Решта всіх епізодів картини знімалася в Німеччині.

Перенесення прем"єри "Валькірії" пояснює, чому раніше United Artists пересунула з березня на 27 червня старт фільму Тімура Бекмамбетова "Wanted" ("Особливо небезпечний!") з Анджеліною Джолі, Джеймсом Макевоєм та Морганом Фріменом. Ця червнева п"ятниця вважається одним з найприбутковіших днів для американських кінопрокатників: вона відкриває довгі вихідні, які передують національному святу - Дню Незалежності (4 липня).

Жовтнева прем"єра "Валькірії", по-перше, поміщає фільм в початок преміального сезону, а по-друге, ставить його у вигідніше положення, ніж літній дебют: цією серйозною, орієнтованою на дорослих картині не доведеться в перший уїкенд прокату конкурувати з більш касовими (за визначенням) дитячими фільмами. 3 жовтня 2008 року в прокат вийде бойовик Гая Річі "RocknRolla", спортивний фільм "The Express" Гері Фледера, драма ""Nick and Norah"s Infinite Playlist" Пітера Соллетта, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єру "Валькірії" з Томом Крузом перенесли на жовтень 2008 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі