четвер, 24 травня 2007 15:45

Прем"єр-міністра Киргизії намагалися отруїти

Розслідуванням справи за фактом спроби отруєння прем"єр-міністра Киргизії Алмазбека Атамбаєва займеться Служба державної охорони республіки.

Про це заявив сьогодні глава уряду під час засідання парламенту. За його словами, факт спроби отруєння вже підтвердили представники СДО. "Я не хотів про це говорити, - сказав Атамбаєв - але пішли чутки, що мене отруїли на півдні країни, це неправда, все відбулося в Бішкеку, в Будинку уряду". Він не виключає, що спроба отруєння могла бути зроблена у зв"язку з його професійною діяльністю, особливо після підписання постанови уряду про націоналізацію крупного підприємства "Кристал", що займається випуском напівпровідникових матеріалів.

Як раніше заявляв прем"єр-міністр Киргизії, він отруївся 11 травня, після того, як випив стакан води в своєму службовому кабінеті. Атамбаєв стверджує, що наступні дві доби він знаходився без свідомості і ще тиждень лікарі ретельно очищували його кров. Проте, глава киргизького уряду заявив, що його "ні отруєннями, ні замахами" не налякати, повідомляє Газета.ru.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр-міністра Киргизії намагалися отруїти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі