вівторок, 30 жовтня 2007 15:43

Прем"єр-міністр Ізраїлю завдяки раку став популярнішим

Після того, як прем"єр-міністр Ізраїлю Ехуд Ольмерт оголосив про те, що у нього виявлений рак простати, його рейтинг значно виріс і виявився найвищим починаючи з літа 2006 року, коли завершилася непопулярна серед ізраїльтян військова операція в південному Лівані, повідомляє видання The Jerusalem Post.

За даними опитування науково-дослідного інституту Dahaf, в понеділок, відразу після заяв Ольмерта, його політику схвалили 41 відсоток опитаних, що на шість відсотків більше в порівнянні з попереднім місяцем.

За підсумками іншого опитування, проведеного соціологічним центром TNS Teleseker, 11 відсотків опитаних вважають Ольмерта найбільш підходящим кандидатом на посту прем"єр-міністра. У червні на підтримку глави уряду висловилися 4,8 відсотка респондентів.

Нагадаємо, мікроскопічна пухлина була виявлена у Ольмерта під час планового медогляду близько двох тижнів тому. За словами прем"єра, він має всі шанси на повне одужання і не збирається залишати свій пост, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр-міністр Ізраїлю завдяки раку став популярнішим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі