вівторок, 12 серпня 2008 11:45

Прем"єра Мавританії випустили на свободу

Прем"єр-міністр Мавританії і троє інших високопоставлених представників поваленого уряду звільнені з під варти. Про це в понеділок заявили організатори мавританського військового перевороту.

З нагоди звільнення поваленого глави уряду Яхії Ахмеда Вагха і трьох його соратників на футбольному стадіоні в столиці Мавританії, місті Нуакшот, за їхньої участі відбувся мітинг. Тим часом лідер позбавленого влади мавританського керівництва, президент Сіді Мохамед Шейх Абдаллахі, залишається під вартою.

Безкровний переворот в Мавританії стався минулої середи. Президент Абдаллахі був позбавлений влади військовими після того, як спробував зняти з постів керівництво збройних сил. Переворот очолив командувач президентської гвардії генерал Мохамед Абдель Азіз. Для керівництва країною була створена тимчасова державна рада під головуванням Абдель Азіза, протягом двох місяців військові пообіцяли провести нові президентські вибори, повідомляє Lenta.ru.


Зараз ви читаєте новину «Прем"єра Мавританії випустили на свободу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі