неділя, 18 лютого 2007 18:11

Прем"єр Естонії зайняв 1277-е місце на змаганнях з лижного марафону

У традиційному 37-му Тартуському лижному марафоні, який пройшов сьогодні, взяв участь прем"єр-міністр Естонії Андрус Ансип, який зайняв підсумкове 1277-е місце.

Як повідомили організатори марафону, на 63-кілометрову дистанцію Ансип витратив 4 години, 39 хвилин і 16,3 секунди. Успішніше виступив міністр оборони країни Юрген Ліги, що фінішував на 323-м місці.

Переможцем змагань став швед Джері Арлін. Друге місце дісталося чехові Станіславу Резаку, третє - шведові Даніелю Тінеллу.

Всього в Тартуськом марафоні взяли участь близько 4,5 тисяч спортсменів. На 63-кілометрову дистанцію марафону вийшли 3 тисячі 546 лижників, з них фінішували 2 тисячі 867 чоловік. На 31-кілометрову дистанцію вийшли 1175 спортсменів.

Тартуській марафон входить в календар Міжнародної федерації лижних гонок WORLDLOPPET і в календар Міжнародної федерації лижного спорту (FIS), є етапом Кубка світу з марафонів FIS MARATHON CUP, а також етапом Кубка естонських лижних марафонів ESTOLOPPET.

Разом з професійними лижниками в ньому можуть брати участь всі охочі, які мають достатню спортивну підготовку для участі в марафонських дистанціях, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр Естонії зайняв 1277-е місце на змаганнях з лижного марафону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі