пʼятниця, 01 серпня 2008 14:35

Прем"єр Японії змінив 13 міністрів

Прем"єр-міністр Японії Ясуо Фукуда провів реорганізацію кабінету міністрів. Як повідомляє ИТАР-ТАСС, на прес-конференції в Токіо в п"ятницю генеральний секретар кабінету міністрів Японії Нобутака Матімура, представив сьогодні список осіб, які увійдуть до нового кабінету.

В цілому реорганізація кабінету торкнеться 13 постів з 17. Вона не торкнеться тільки декількох ключових позицій в кабінеті: на своєму посту залишаться, зокрема, генсек Матімура, а також глава МЗС Масахіко Комура.

Міністром оборони Японії стане 47-річний Іосімаса Хаясі. Колишній міністр оборони Сігеру Ісіба втратив свій пост у зв"язку з серією гучних скандалів у військовому відомстві, де кілька високопоставлених чиновників підозрюються в хабарництві.

Оновленням кабінету японський прем"єр розраховує підвищити довіру серед виборців. Рейтинг Фукуди за останні місяці опустився нижче за 25-процентний рівень, повідомляє "Газета.Ru".

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр Японії змінив 13 міністрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі