субота, 11 серпня 2007 11:50

Представник Президента в Криму хоче знати все про порушення на виборах

Постійний Представник Президента України в Автономній Республіці Крим Володимир Хоменко звертається до політичних партій, блоків і громадських організацій з пропозицією інформувати Представництво про порушення чинного законодавства з боку суб`єктів виборчих перегонів, а також про перешкоди, з якими вони зустрічаються під час реалізації свого права в ході проведення позачергових виборів до парламенту країни.

Як повідомили у кримському Представництві глави держави, це звернення до всіх суспільно-політичних сил, незалежно від їх політичного спрямування.

Представництво Президента також чекає, що журналісти і представники мас-медіа, які активно включаться у виборчий процес, сприятимуть прозорості проведення виборчої кампанії.

"Упевнені, що в разі виявлення фактів порушень прав і свобод громадян, тиску на засоби масової інформації з боку органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, а також правоохоронних органів, зокрема, незастосування ними заходів з припинення порушень законодавства, громадськість і Представництво Президента України в АР Крим будуть поінформовані про це", - відзначають в Представництві глави держави в автономії.

Кримський постпред Президента також нагадує, що всі питання, пов`язані з організацією і проведенням 30 вересня позачергових виборів народних депутатів України, глава держави Віктор Ющенко триматиме на особливому контролі, як того вимагає Конституція України. "Тому постійний Представник Президента України в АРК закликає всіх докласти максимум зусиль для того, аби вибори до Верховної Ради України в Криму відбулися на цивілізованому рівні", - наголошують у Представництві. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Представник Президента в Криму хоче знати все про порушення на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі