середа, 06 червня 2007 13:32

Православні виступають проти концерту Елтона Джона у Києві

Знаменитий англійський співак Елтон Джон 16 червня дасть у Києві безкоштовний благодійний концерт на підтримку українських дітей, що постраждали в результаті епідемії ВІЛ/СНІД. Концерт буде єдиним і триватиме 2 години 20 хвилин на одній з центральних площ Києва.

Але православні віруючі вважають блюзнірським проведення концерту Елтона Джона на Майдані у центрі Києва. Про це заявив глава Союзу православних громадян України Валерій Кауров.

- Православні до всіх людей, які пропагують нетрадиційну орієнтацію, відносяться погано, у тому числі і до Елтона Джона, - говорить Кауров.

Голова Союзу православних громадян вважає, що рознощиками ВІЛ якраз і є "нетрадиціонали".

- Всі нормальні держави, включаючи Росію, перешкоджають різним гей-парадам та іншим зборищам "нетрадиціоналів", які ведуть суспільство до загибелі. Якщо всі стануть "нетрадиціоналами", все людство вимре, - упевнений Кауров.

На Україні відзначають найвищі в Європі темпи розповсюдження Віл-інфекції.

Згідно прогнозному дослідженню, присвяченому наслідкам розповсюдження епідемії СНІД в Україні, яке проводилося спільно Світовим Банком і Міжнародним Альянсом по ВІЛ/СНІД, у 2014-му році від СНІДу щодня вмиратиме 140 українців.

Сьогодні на Україні інфікуються 10% з 2,5 тисяч новонароджених від ВІЛ-позитивних матерів, тоді як у Франції таким чином інфікується не більше 1-2 дітей на рік.

До 2014 року 40 000 дітей втратять обох батьків в результаті епідемії і до 169 тисяч дітей втратять одного з батьків. Значна частина цих дітей успадкує від батьків і свій ВІЛ-позитивний статус, передає Новый регион.

Зараз ви читаєте новину «Православні виступають проти концерту Елтона Джона у Києві ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі