неділя, 03 травня 2020 20:55

Правоохоронці затримали псевдомінера з Росії

Правоохоронці затримали псевдомінера з Росії
Затримали росіянина, який повідомив про "замінування" села. Фото: Нацполіція

У Київській області затримали 44-річного громадянина Росії, який кілька разів повідомляв про "замінування".

Зловмисник погрожував "підірвати" село Вишеньки Бориспільського району. За адресою виїхала слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінологи. Факт мінування не підтвердився. Про це інформує поліція Києва.

Через кілька годин псевдомінера затримали.

Чоловік зізнався поліції, що на території України знаходиться нелегально з 2011 року. Свій вчинок затриманий пояснити не зміг, але повідомив, що в той день він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд покарав псевдомінера столичного метро

Також правоохоронці з'ясували, що чоловік у 2016 році скоїв аналогічний злочин - повідомив про "замінування" бази відпочинку в селі Коблево Миколаївської області.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 259 (свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років.

У Дніпрі затримали членів організованого злочинного угруповання, причетного до здійснення терористичних актів у різних регіонах нашої держави.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці затримали псевдомінера з Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі