середа, 12 серпня 2020 21:39

Правоохоронці викрили "мінера" міжнародного аеропорту Одеси

Правоохоронці викрили "мінера" міжнародного аеропорту Одеси
Псевдомінером виявився 52-річний чоловік. Фото: Reuters

На Одещині викрили чоловіка, який сьогодні повідомив про замінування міжнародного аеропорту Одеси.

Про це інформує Малиновський відділ поліції в Одесі.

"Сьогодні вранці на лінію "102" надійшло повідомлення від невідомого про замінування міжнародного аеропорту "Одеса". Обстеживши об'єкт та переконавшись у тому, що надана зловмисником інформація неправдива, правоохоронці почали його пошуки", - сказано в повідомленні.

Щоб встановити особу чоловіка правоохоронцям знадобилося лише пів години від дзвінка.

Так, за даними поліцейських, псевдомінером виявився 52-річний житель села Долинське Ананьївського району. Він працює в Одесі охоронцем приватної фірми. При собі чоловік мав телефон, з якого залишив хибне повідомлення. Свій вчинок він обгрунтував тим, що хотів привернути до себе увагу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теракт у Києві: стало відомо, що чекає затриманого

"Дії правопорушника слідчі кваліфікували за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про затримання чоловіка в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років", - повідомляють правоохоронці.

Столичного "мінера" фунікулеру взяли під варту з можливістю внесення застави у розмірі 168 тис. грн. Чоловік 7 серпня близько 15-ї зателефонував до поліції і заявив, що замінував верхню станцію столичного фунікулеру.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці викрили "мінера" міжнародного аеропорту Одеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі