пʼятниця, 08 листопада 2019 22:49

Правоохоронці провели обшуки в миколаївських дорожників

Правоохоронці провели обшуки в миколаївських дорожників
Обшуки провели в рамках розслідування шахрайства службовцями підприємства. Фото: Уніан

Правоохоронці провели обшуки у приміщеннях Служби автомобільних доріг ДП "Миколаївський облавтодор" та підрядних підприємствах.

"УСБУ України і ГУ Національної поліції у Миколаївській області одночасно проводять обшуки у приміщеннях Служби автомобільних доріг у Миколаївській області , ДП "Миколаївський облавтодор" та підрядних підприємств, таких як ТОВ СК "Автострой" (м.Одеса)", - про це повідомляє прес-служба САД області.

Обшуки проводять в рамках розслідування факту заволодіння державними коштами службовцями фірми, що здійснює дорожні роботи на Миколаївщині.

Як зазначається, службові особи облавтодору та двоє юридичних осіб у змові між собою під час виконання будівельних та ремонтних робіт доріг на території Миколаївської області заволоділи коштами державного підприємства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступника міського голови затримали за махінації із землею

Кримінального провадження відкрито за ч. 3 ст. 190 КК України "Шахрайство".

Служба безпеки України прийшла з обшуками до офісу, який пов'язують із нардепом від ОПЗЖ Вадимом Столаром. Обшуки проходять в одному з офісів у бізнес-центрі "Парус" у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці провели обшуки в миколаївських дорожників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі