субота, 05 квітня 2014 10:17

"Правий сектор" хоче сьогодні розібрати барикади на Майдані

"Правий сектор" оголосив про проведення 5 квітня субботника, під час якого мають розібрати захисні споруди, зведені активістами Майдану. Про це повідомляється на сайті партії. Згідно з інформацією, акція має розпочатись о 12:00 на Майдані Незалежності.

 

"Громадські організації, які брали активну участь в революційних подіях останніх місяців, – у тому числі й "Правий сектор", – знову зберуться в центрі Києва. Цього разу – для наведення порядку на головній площі країни та прибирання сміття", - сказано у повідомленні.

"Захисні споруди, зведені активістами Майдану, виконали свою функцію. Усі, хто хотів сфотографуватися на згадку про революцію на їхньому фоні, змогли це зробити. Час повертатися до мирного життя, готуватися до Великодня. А напередодні цього свята, як відомо, треба прибирати своє помешкання, своє подвір'я, і – своє місто", - зазначили у ПС.

Як відомо, барикади на Майдані намагалися розібрати вже багато разів, однак це викликало обурення активістів та прибічників революції.

Зараз ви читаєте новину «"Правий сектор" хоче сьогодні розібрати барикади на Майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі