пʼятниця, 18 січня 2008 10:01

Працівники ДАІ зловили 79 п"яних водіїв маршруток

Працівники Державтоінспекції за 7 днів оперативно-профілактичних заходів виявили в нетверезому стані 79 водіїв, які забезпечують пасажирські перевезення. Про це повідомили в прес-службі Департаменту ДАІ Міністерства внутрішніх справ України.

Також було зафіксовано 1 тис. 222 факти створення аварійних ситуацій пасажирськими перевізниками.

В цілому, з початку проведення широкомасштабних заходів працівники ДАІ вже виявили майже 170 тис. порушень Правил дорожнього руху, з них близько 31 тис. таких, що безпосередньо є причиною ДТП. Зокрема встановлено 7 тис. 633 факти управління транспортними засобами в нетверезому стані. Під час роботи в звичайному режимі виявлялося в середньому 670 таких правопорушень за добу. Також виявлено 22 тис. 199 фактів створення аварійної обстановки на вулицях і автодорогах.

За наслідками розгляду судами направлених адміністративних протоколів винесено 4 тис. 305 ухвал про позбавлення порушників прав на управління автотранспортним засобом. Судами також винесено 8 тис. 877 ухвал про стягнення штрафу. Ще майже 11 тис. справ залишаються в судах на розгляді, повідомляє Вовремя.info.
Зараз ви читаєте новину «Працівники ДАІ зловили 79 п"яних водіїв маршруток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі