середа, 31 жовтня 2007 17:21

Працівники ДАІ виявили в багажнику "Жигулів" труп

На Дніпропетровщині працівники Державтоінспекції виявили в багажнику автомобіля порушника правил дорожнього руху труп людини.

Як повідомили у прес-службі Департаменту ДАІ МВС України, 30 жовтня, о сьомій годині ранку, у райцентрі Магдалинівка на Дніпропетровщині інспектори дорожньо-патрульної служби помітили автомобіль "Жигулі", водій якого здійснив розворот всупереч вимогам Правил дорожнього руху. Працівники Державтоінспекції намагалися зупинити порушника, але він збільшив швидкість й почав утікати.

Коли ж працівники ДАІ зупинили легковик, з`ясувалося, що водій, 1973 р.н., керував автомобілем без відповідних документів. Під час огляду авто інспектори виявили у багажнику труп чоловіка. За попередніми даними, потерпілий працював охоронцем на будівництві церкви у с.Підгородне Дніпропетровського району.

Як з"ясувалося, водій "Жигулів" намагався скоїти крадіжку з будівельного майданчика, але йому завадив охоронець. Тоді зловмисник вдарив його металевою трубою. Щоб приховати злочин, сховав труп до багажника й намагався вивезти у сусідній район, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Працівники ДАІ виявили в багажнику "Жигулів" труп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі