четвер, 08 травня 2008 08:44

ПР влаштує концерт на полі, а Мороз "візьме в облогу" Хрещатик і Майдан

ПР влаштує концерт на полі, а Мороз "візьме в облогу" Хрещатик і Майдан
9 партій і громадських організацій подали заявки в Київську міську державну адміністрація на проведення масових акцій у центрі Києва 9 травня з нагоди Дня перемоги.

Про це повідомило Головне управління внутрішньої політики Київміськадміністрації.

Зокрема, міська організація Партії регіонів о 10:00 планує почати марш від станції метро "Арсенальна" до музею Великої вітчизняної війни, у якому заплановано участь 10 тис. осіб.

Також ПР має намір організувати концерт на Співочому полі Печерського ландшафтного парку.

Міськорганізація Соціалістичної партії має намір провести урочисті заходи з 9:00 до 20:30 на Майдані Незалежності, вулицях Хрещатик і Грушевського, площі Слави.

З 9:30 по 14:00 святкову акцію за маршрутом Бессарабська площа, Хрещатик, парк Слави проведе міськорганізація Комуністичної партії.

КПУ прогнозує участь в акціях 2 тис. людей.

Партія "Союз лівих сил" має намір провести марш з 10:00 до 11:00 від Бессарабської площі до Майдану Незалежності.

З 9:00 до 16:00 біля арки Дружби народів планує провести акцію громадська організація "Ветеран", заявивши участь 20 тис. осіб.

Громадська організація "За справедливість" має намір провести мітинг-марш від Бессарабської площі по Хрещатикові, починаючи з 9:00.

Також протягом дня на Хрещатику святкування Дня перемоги має намір організувати Всеукраїнський союз громадських об"єднань учасників бойових дій, ветеранів військової служби й правоохоронних органів.

З 10:00 по 14:00 акцію від метро "Арсенальна" до музею Великої вітчизняної війни проведе громадська організація "Загальновійськовий союз України".

Прогнозована кількість учасників - 3 тис. чоловік.

Також на території музею з 14:00 по 18:00 пройде турнір з перетягування каната, організований Федерацією найдужчих атлетів України й перетягування каната.

Управління закликало всіх заявників не перешкоджати маршу ветеранів ВВВ, молоді й військових оркестрів на Хрещатику.

Київміськадміністрація вирішила організувати марш ветеранів, молоді й військових оркестрів на Хрещатику до Дня Перемоги 9 травня.

Марш відбудеться з 10:00 до 11:00, після чого ветерани поїдуть у музей ВВВ.

Під час проведення святкових заходів буде обмежений рух транспорту по Хрещатику, Майдану Незалежності, Європейської площі, вулиці Грушевського, площі Слави й вулиці Січневого повстання, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «ПР влаштує концерт на полі, а Мороз "візьме в облогу" Хрещатик і Майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі