четвер, 19 липня 2007 17:28

ПР і партія "Єдина Росія" обговорять міжпартійне співробітництво

Представники Партії регіонів і Всеросійської політичної партії "Єдина Росія" обговорять міжпартійне співробітництво 23 липня в Москві.

Про це сказано в повідомленні прес-служби ПР.

Відповідно до повідомлення, у ході зустрічі представники партій також обговорять міждержавні відносини Росії й України, визначать принципові позиції партій напередодні виборів Ради.

Партію "Єдина Росія" представлять секретар президії генеральної ради партії, віце-спікер Державної думи В"ячеслав Володін, член президії генеральної ради Костянтин Косачов, член генеральної ради партії, депутат Держдуми Костянтин Затулін, а також голова комітету Держдуми у справах СНД і зв"язках зі співвітчизниками Андрій Кокошин.

Партію регіонів у Москві будуть представляти голова політради партії, перший віце-прем"єр-міністр, міністр фінансів України Микола Азаров, і заступник керівника фракції Партії регіонів у Верховній Раді Борис Колесников.

В 2005 Партія регіонів і Всеросійська політична партія "Єдина Росія" підписали договір про співробітництво, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «ПР і партія "Єдина Росія" обговорять міжпартійне співробітництво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі