середа, 11 квітня 2007 15:53

Позов на 1 млн грн подала прокуратура на підприємства Донеччини

Донецька міжрайонна природоохоронна прокуратура надіслала до Господарського суду області позови на суму понад 900 тис. грн проти ВАТ "Донцемент" і ВАТ "Єнакіївський металургійний завод" за незаконні викиди. Про це повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Під час перевірки дотримання законодавства про охорону атмосферного повітря з"ясували, що ВАТ "Донцемент" (Амвросіївський район) викидало оксид азоту в концентрації, що перевищує норму. Під час перевірки ВАТ "Єнакіївський металургійний завод" (м. Єнакієве) зафіксували самовільне скидання підприємством забруднюючих речовин у річку Булавін шляхом дренажу через греблю відстійника сірчистих вод.

У зв"язку з встановленими правопорушеннями до Господарського суду області природоохоронною прокуратурою подані позовні заяви про стягнення з названих промислових підприємств понад 260 тис. грн і 640 тис. грн відповідно, передають E-Finance.

Зараз ви читаєте новину «Позов на 1 млн грн подала прокуратура на підприємства Донеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі