понеділок, 23 вересня 2019 01:56

Пожежі в Києві: попередили про можливе задимлення

Пожежі в Києві: попередили про можливе задимлення
У Києві сталися 2 масштабні пожежі. Фото: ДСНС

У Києві можливе задимлення на території Деснянського і Дарницького районів, через загорання 9 цистерн із нафтопродуктами в Деснянському районі.

Управління з питань цивільного захисту КМДА нагадало, що робити у випадках задимленості.

"Потрібно обмежити перебування на відкритому повітрі. Дітям і вагітним жінкам слід відмовитися від тривалих прогулянок; тримати вікна зачиненими, особливо вночі і рано вранці. При відкритті вікон завішувати кватирки зволоженою тканиною і періодично її змінювати", - йдеться в повідовленні.

Крім того, радять проводити вдома вологе прибирання, поставивши ємності з водою для збільшення вологості повітря. Дорослим слід пити 2-3 літри води на день, а для відшкодування втрати солей та мікроелементів радять пити мінеральну й підсолену воду й кисло-молочні, мінералізовані напої та киснево-білкові коктейлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Друга пожежа за вечір: горить склад матраців

Якщо раптом потрапили під дощ, то радять відразу приймати душ; а при появі задишки, кашлю і безсоння - звертатися до лікаря.

Нагадуємо, що у Києві в Деснянському районі на вулиці Віскозній на заводі "Буд-Індустрія" горіли цистерни з нафтопродуктами. Пожежу вдалося загасити.

Пізніше стало відомо про ще одне масштабне займання. На Видубичах горів склад матраців.

Зараз ви читаєте новину «Пожежі в Києві: попередили про можливе задимлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі