неділя, 20 квітня 2008 13:55

Пожежа на дискотеці в столиці Еквадору: 15 загиблих

Принаймні, 15 людей загинули під час пожежі на дискотеці в столиці Еквадору Кіто, повідомляє електронна версія місцевої газети Ultimas noticias з посиланням на попередні дані поліції.

"Пожежа, в результаті якої задихнулися або згоріли живцем не менше 15 людей і 35 дістали поранені, сталась в суботу на дискотеці "Фекторі" на півдні Кіто під час рок-концерту", - пише видання.

В приміщенні дискотеки на початок пожежі знаходилося близько 200 людей. Поліції належить встановити, від чого стався спалах: від короткого замикання або піротехнічних ефектів, що застосовувалися на концерті.

Оскільки стеля і стіни були виготовлені з легкозаймистих матеріалів, за короткий час полум"я охопило все приміщення. Запасні виходи були заблоковані, публіка в паніці ламала стіни у пошуках порятунку.

За годину після спалаху 50 пожежників згасили пожежу. Поранені доставлені в лікарні столиці Еквадору. Ведеться слідство, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Пожежа на дискотеці в столиці Еквадору: 15 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі