пʼятниця, 21 грудня 2007 13:16

Поїзд роздавив "Газель": троє людей загинули

В четвер, 20 грудня, на перегоні Кривої Торець-Фенольна (Краснолиманська дирекція залізничних перевезень) на обладнаному сигналізацією переїзді сталося зіткнення "Газелі" з вантажним поїздом.

Як повідомила прес-служба Донецької залізниці, при справно працюючих світлофорах і сигналізації водій "Газелі" виїхав на переїзд перед поїздом, порушивши Правила дорожнього руху.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули три людини: водій і пасажири "Газелі". Застосувавши екстрене гальмування, машиніст все ж таки не міг уникнути зіткнення.

Потяг був затриманий на чотири години.

На даний момент підраховуються нанесені збитки.

За станом на 20 грудня поточного року на переїздах Донецької залізниці відбулося 17 зіткнень потягів з автотранспортом, це на 2 випадки ДТП більше, ніж за такий же період 2006 року. У результаті ДТП в цьому році постраждало 16 чоловік, з них 9 загинули і 7 травмовані. Всі ДТП на переїздах відбулися в результаті порушень Правил дорожнього руху водіями автотранспорту. Провини залізничників немає, повідомляють novosti.dn.ua.

Зараз ви читаєте новину «Поїзд роздавив "Газель": троє людей загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі