понеділок, 11 лютого 2008 09:26

Повстанці важко поранили президента Східного Тімора

Бойовики з повстанських угруповань у понеділок уранці влаштували замах на прем"єр-міністра Східного Тімору Шанана Гужмау, повідомляє AFP.

Напад на Гужмау був здійснений близько 07:30 понеділка за місцевим часом - за півтори години після того, як бойовики ввірвалися до резиденції президента Східного Тімора Жозе-Рамуша Орти. Прем"єр-міністр в результаті замаху не постраждав, заявили представники влади.

Раніше повідомлялося, що в результаті нападу бойовиків на резиденцію президента Жозе-Рамуш Орта отримав поранення в живіт. Орта був доставлений на австралійську військову базу в столиці Східного Тімора, де йому була зроблена термінова операція. Місцеві власті повідомляють, що стан Орти стабільний, у разі погіршення самопочуття президента він може бути переправлений в одну з австралійських клінік.

У замаху на президента брав участь лідер повстанців Східного Тімора Алфредо Рейналдо. Охоронці президента зуміли ліквідувати керівника бойовиків, при цьому один з них отримав поранення, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Повстанці важко поранили президента Східного Тімора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі