четвер, 27 листопада 2008 13:28

Повноваження мера Владикавказа покладені на заступника Караєва

Виконуючим обов"язки мера Владикавказа призначений Майран Тамаєв, повідомляє "Інтерфакс". Раніше він був першим заступником убитого в результаті замаху мера Віталія Караєва.

У прес-службі адміністрації міста агентству повідомили, що мерія в цілому працює в звичайному режимі. Робочі дні з середи, коли мер був убитий, до п"ятниці включно оголошені не приймальними у зв"язку з організацією похоронів та траурних заходів.

Разом з тим, як відзначає "Інтерфакс", зараз фактично не діє міськдума Владикавказа. 11 листопада на черговій сесії міськдуми, коли повинен був бути обраний глава зборів, 15 з 32 депутатів добровільно склали повноваження.

Замах на Віталія Караєва був здійснений вранці 26 листопада, коли він збирався їхати на роботу. В той момент, коли мер сідав в автомобіль, його охоронці почули постріл. Ймовірно, стріляв снайпер. З пораненням в серці Караєва доставили в лікарню, проте незабаром він помер.

Слідство розробляє декілька версій події - зокрема пов"язану з професійною та комерційною діяльністю мера.

Похорони Караєва відбудуться 28 листопада на алеї Слави у Владикавказі.

Зараз ви читаєте новину «Повноваження мера Владикавказа покладені на заступника Караєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі