субота, 22 березня 2008 19:25

Повна дівчина уперше потрапила у фінал конкурсу Міс Англія (ФОТО)

 
У фінал конкурсу Міс Англія вперше пройшла повненька дівчина. 16-річна Хлоя Маршал носить 48 розмір одягу і хоче допомогти дівчатам з такою фігурою, як у неї, підвищити самооцінку. Маршал, жителька міста Ґілдфорд, виграла конкурс краси свого рідного графства Суррей, і в такий спосіб одержала право боротися за титул найвродливішої дівчини цілої Великобританії.

Вона носить 16 розмір одягу (за нашими мірками -48), який є середнім розміром для британок, однак на тлі інших учасниць конкурсу краси Хлоя виділяється дуже сильно. Більшість її суперниць носять восьмий або десятий розміри (відповідно 40 і 42 за нашою системою), передає The Daily Mail.

Ріст Маршал - п"ять футів десять дюймів (приблизно 1,75 м).

Хлоя Маршал стверджує, що рада допомогти дівчатам з такою ж фігурою, як у неї, підвищити самооцінку. "Усі думають, що обов"язково потрібно бути високою і худою блондинкою, а я - повненька брюнетка", - заявила фіналістка.

Представник модельного агентства Models Plus, що виставило Хлою на конкурс, переконане, що вона буде мати успіх у виробників модного одягу. Останнім часом вони починають відходити від модельних розмірів на користь реалістичних.

 

За матеріалами: dailymail.co.uk.

Зараз ви читаєте новину «Повна дівчина уперше потрапила у фінал конкурсу Міс Англія (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі