понеділок, 24 лютого 2020 14:10

Повалені дерева призвели до затримки поїздів

Повалені дерева призвели до затримки поїздів
Через негоду виникли складності в русі кількох пасажирських поїздів. ФОТО: gazeta.spb

Шквальний вітер на Львівщині повалив на колії дерева, унаслідок чого поїзди почали відставати від графіка.

Повідомляє про це пресслужба Укрзалізниці.

"Унаслідок шквального вітру на території обслуговування регіональної філії "Львівська залізниця" зафіксовано падіння дерев на колію та нависання гілок на лініях електропередач, що завадили роботі залізничної інфраструктури та обладнання", — йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця призначила додаткові потяги до 8 березня

Негода зумовила ускладнення в роботі станції Ходорів, на дільницях Львів—Сапіжанка, Оброшино—Щирець, Любінь Великий—Комарно, Яблонька—Соколики—Сянки, Рожнятів—Долина, Глибочок Великий— Озерна, Озерна—Зборів.

"Укрзалізниця працює над ліквідацією наслідків негоди, що спричинила затримку в русі пасажирських поїздів № 49 Київ — Трускавець, № 602 Львів — Солотвино, № 81 Ужгород — Київ, № 29 Ужгород — Київ, № 141 Бахмут — Львів, а також кількох приміських поїздів", — зазначили в Укрзалізниці.

Щоб уникнути непорозумінь, пасажирів закликають уважно слухати оголошення на вокзалах щодо можливих змін у розкладі руху поїздів.

На вихідних Карпати замело снігом. Висота снігового покриву місцями сягнула понад 1 м.

Зараз ви читаєте новину «Повалені дерева призвели до затримки поїздів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі