субота, 21 липня 2007 13:23

Потужні зливи паралізували життя Великобританії

Зливи і грози, що обрушилися на Великобританію в п"ятницю, практично паралізували життя в країні, порушивши наземне сполучення, перервавши трансляцію телебачення і затримавши матч між Англією і Індією по крикету.

У лондонському аеропорту Heathrow був відмінений 141 рейс, 25 станцій столичного метрополітену не функціонували через підтоплення. Залізничні компанії радять пасажирам утриматися від поїздок.

Будинки по всій Англії і в Уельсі оточені водою, а поліція повідомляє про численні автоаварії, викликані повінню.

Циклон, що прийшов з південного заходу, обрушився спочатку на центральні регіони країни і Уельс. Багато регіональних телекомпаній припинили віщання через порушений зв"язок з супутником.

Могутня злива також відсунула на пізніший термін початок крикетного матчу в Лондоні між збірними Індії і Англії. У червні погода вже підносила Великобританії подібні сюрпризи. Червнева повінь понесла життя чотирьох жителів країни. Тисячі людей, що втратили тоді житло, як і раніше залишаються бездомними, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Потужні зливи паралізували життя Великобританії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі