середа, 16 квітня 2014 15:57

Потрібно відродити підприємства ВПК Києва та забезпечити їх держзамовленням - Кличко

Потрібно відродити підприємства ВПК Києва та забезпечити їх держзамовленням - Кличко

Лідер політичної партії УДАР Віталій Кличко вважає необхідним відновлення в Києві підприємств військово-промислового комплексу. Про це в середу, 16 квітня, пише газета "Факти і коментарі".

"Я сам свого часу працював на Київському радіозаводі, який виготовляв прилади, в тому числі для військових потреб, для обслуговування космічних програм. Доcі пам'ятаю, наскільки фахові люди там працювали. Сьогодні більшість заводів ВПК знищено. Старі кадри, які могли б передати досвід молоді, пішли. Натомість держава виявилася під загрозою окупації. Підприємства ВПК Києва потрібно негайно відроджувати. Держава повинна прийняти програму відновлення столичних заводів і забезпечити їх державним замовленням", – цитує Віталія Кличка видання.

Лідер УДАРу наголосив, що йдеться про столичні підприємства ВПК, "які можливо і доцільно з урахуванням національних інтересів відродити".

Також, на думку Кличка, у зв'язку з подіями на Сході України потрібно зробити негайні кадрові висновки. А з народних депутатів, які підбурюють сепаратистів і розколюють країну, необхідно терміново зняти недоторканність і притягти їх до відповідальності. "Як може людина, чиї підлеглі надягають кольори сепаратистів або просто дивляться в інший бік, далі керувати? Зрада має бути покарана. Це стосується і народних депутатів. Скільки ще триватимуть гастролі Царьова, деяких комуністів та інших депутатів, які підбурюють сепаратистів і продовжують розвалювати країну?" – Заявив Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Потрібно відродити підприємства ВПК Києва та забезпечити їх держзамовленням - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі