четвер, 31 травня 2007 15:35

Порядок на футбольних матчах будуть підтримувати приватні структури

Міністерство внутрішніх справ допускає введення охорони футбольних матчів приватними структурами замість міліції.

Про це повідомив журналістам начальник прес-служби МВС Костянтин Стогній.

"Зараз тривають переговори з керівництвом футбольного клубу "Динамо" (Київ) про те, яким чином будемо здійснювати охорону стадіонів", - повідомив Стогній.

З його слів, як у керівництва "Динамо", так і в міліції є свої пропозиції з цього приводу.

"На цьому етапі ведуться переговори про те, яким чином і що буде охоронятися. Я не хочу говорити, що на стадіонах буде сек"юриті, але приватна охорона буде, і вона буде нести відповідальність", - зазначив Стогній.

З його слів, міліція не відстоює думки про те, що вона повинна охороняти порядок на стадіонах.

"Міліція не відстоює ту думку, що тільки вона повинна стояти на трибунах, якщо хтось візьме відповідальність за безпеку людей, то міліція поступиться", - підкреслив Стогній.

Як повідомлялося раніше, Печерське районне управління міліції в Києві порушило кримінальну справу за фактом хуліганства під час футбольного матчу "Динамо" - "Шахтар" 27 травня.

Очевидці повідомляють про невиправдану агресію й жорстоке поводження "Беркута" проти вболівальників.

Фракція Блоку партій "Наша Україна" у Раді також заявляє про незаконність дій міліції в цьому інциденті, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Порядок на футбольних матчах будуть підтримувати приватні структури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі