вівторок, 31 серпня 2010 13:12

Порушено справу про банкрутство мережі магазинів City.com

Порушено справу про банкрутство мережі магазинів City.com

Господарський суд Києва 2 серпня цього року порушив справу про банкрутство ТОВ Сіті"ком (мережа гіпермаркетів електроніки City.com), що входить до холдингу Unitrade Group.

Про це повідомляється в оголошенні суду в газеті Урядовий кур"єр.

Як повідомляється, розпорядником майна призначений Сергій Кіцула. Вимоги кредиторів приймаються протягом місяця з дня публікації цього оголошення.

Зазначимо, що в жовтні 2009 року президент холдингу Unitrade Group Володимир Колодюк заявив, що власники облігацій ТОВ Сіті"ком можуть не отримати виплати за ними.

Тоді він сказав, що після вступу ним і його партнером Володимиром Добровольським у право власності на цю та інші компанії, навколо яких з кінця минулого року триває конфлікт з його братом Андрієм Колодюком, гостро постане питання про погашення накопиченої заборгованості компаніями, в першу чергу, забезпеченої майном підприємств.

Після такої пропозиції директор інвесткомпанії Фінекс-Капітал, що є власником облігацій ТОВ Сіті"ком, Ігор Когут повідомив, що В.Колодюк запропонував власникам облігацій Сіті"кома особисто виплатити 10% їх вартості протягом 10 років.

Фінекс-Капітал повідомила про намір звернутися в правоохоронні органи з метою порушення кримінальних справ за фактом шахрайства.

Зазначимо, навколо Сіті"кома і всього холдингу Unitrade Group з кінця 2008 року існує конфлікт співвласників.

Так, А. Колодюк, на початку 2008 року заявив про передачу належної йому 45%-ї частки в Unitrade Group іншим акціонерам - В. Колодюку і Добровольському, у грудні виступив із заявою про призначення його генеральним директором компаній Сіті"ком, Юнітрейд Світ, Мелофон, Сервіс майстер і їх основним власником, мотивуючи свої дії тим, що частка так і не була у нього викуплена.

В.Колодюк назвав дії брата "рейдерським захопленням", що спричинило за собою численні судові розгляди, які негативно вплинули на відносини Unitrade Group з кредиторами та постачальниками.

Інтерфакс -Україна

Зараз ви читаєте новину «Порушено справу про банкрутство мережі магазинів City.com». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі