понеділок, 17 лютого 2020 08:56

Портрет Зеленського повісили в ліфті. Яка була реакція українців

Портрет Зеленського повісили в ліфті. Яка була реакція українців
14 лютого у мережі з'явилося відео з розіграшем, організованим в Україні Фото: facebook.com/yevheniya.khudzik

Українці повторили російський пранк з портретом Володимира Путіна у ліфті, який підірвав мережу 8 лютого. В Україні розмістили зображення українського президента – Володимира Зеленського. Реакція людей була геть іншою, ніж у росіян на їхнього лідера.

14 лютого у мережі з'явилося відео з розіграшем, організованим в Україні. У ліфті української багатоповерхівки повісили портрет Володимира Зеленського та зафільмували реакцію людей, пише 24 канал.

Як реагували українці на портрет Зеленського в ліфті: "О, божечки, хто це нам таке свято зробив?", "Та ти що! Зеленський. А я злякалася", "Як живий... Додому забрати?", "Він Путіна обізвав Гітлером, і Трампа, того, образив", "Треба сфотографуватися, поки не запороли. Бо ж не повірять!", "То що таке? Ну… Красень", "Ага, а рамка ж не дешева", "Між нами любов, між нами любов...", "Здрастє... Як справи, президент?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мінську розірвали портрети Путіна

Більшість людей, побачивши портрет Зеленського, сміялися. Лише один чоловік обурився, обізвав цей "прикол" "ідіотизмом" та спробував віддерти портрет від стіни.

У Москві у багатоквартирному будинку в ліфті повісили великий портрет президента Росії Володимира Путіна, а також відеокамеру, яка записувала реакцію мешканців.

Автором ідеї значиться блогер Башир Дохов, який з'явився на початку кліпу. Відео з'явилося на Youtube-каналі "Блог бабусі".



Зараз ви читаєте новину «Портрет Зеленського повісили в ліфті. Яка була реакція українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі