субота, 24 серпня 2019 18:23

Порошенко пояснив, чому проігнорував офіційні заходи в День Незалежності

Порошенко пояснив, чому проігнорував офіційні заходи в День Незалежності
Порошенко прокоментував свою відсутність на офіційних заходах в День Незалежності. Фото: Liga.net

П'ятий президент України Петро Порошенко розповів, чому не прийшов на офіційні заходи до Дня Незалежності, що проходили на Майдані Незалежності.

"Тому що не було параду. Я в цей час був на молитві в Софії, я в цей час віддавав шану нашим бійцям. Я з повагою ставлюся до права президента проводити або не проводити паради. Моя особиста думка, що у воюючій країні паради проводити треба. І я буду робити все для того, щоб парад виконував функцію, зокрема з об'єднання країни і підтримки патріотизму", - пояснив Порошенко, передає LB.ua.

На зауваження журналіста, що на Ході були присутні Кравчук, Кучма і Ющенко, Порошенко відповів: "Чесно кажучи, я не знав, що там буде".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко вшанував пам'ять військовослужбовців, які загинули внаслідок російської агресії

Водночас на запитання, чи отримав він офіційне запрошення на Ходу, Порошенко відповів: "Думаю, що так".

П'ятий президент України Петро Порошенко не прийшов на офіційні заходи на Майдан Незалежності. Як зазначається, на Майдані були присутні троє екс-президентів - Леонід Кравчук, Леонід Кучма і Віктор Ющенко.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко пояснив, чому проігнорував офіційні заходи в День Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі