субота, 12 серпня 2017 11:26

Порошенко похвалився новою технікою для армії

Порошенко похвалився новою технікою для армії
За 3 роки українська армія поповнилася 3 тис.395 одиницями відновленої і відремонтованої бронетехніки, артилерії і спецмашин. Фото: 24tv

У період з липня 2014 по липень 2017 року підприємства-учасники Державного концерну "Укроборонпром" передали українській армії 15 тис. 903 одиниці озброєння і військової техніки.

Про це повідомляє "Укроборонпром".

"Українська армія стала сильнішою майже на 16 тис. одиниць військової техніки і озброєння завдяки "Укроборонпрому", - написав Порошенко на своїй сторінці в Facebook.

Серед нових і модернізованих озброєнь і військової техніки більшість - ракетно-артилерійське озброєння, а також ракети і боєприпаси. Українські військові також отримали 1 тис. 277 нових і модернізованих систем радіолокації і засобів зв'язку, 295 одиниць бронетехніки, артилерії та спеціальної техніки, а також 35 одиниць авіаційної техніки та обладнання.

За 3 роки українська армія поповнилася 3 тис.395 одиницями відновленої і відремонтованої бронетехніки, артилерії і спецмашин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракета-носій "Вега" з українським двигуном успішно вивела на орбіту 2 супутника

Державний концерн "Укроборонпром" піднявся на 62 місце в рейтингу світових виробників озброєнь американського профільного видання DefenseNews.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко похвалився новою технікою для армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі