середа, 05 грудня 2007 11:38

Порнозірка продає свої грудні імплантати через Інтернет (ФОТО)

 
Американська порнозірка Мері Кері, яка здобула популярність завдяки участі у виборах на пост губернатора Каліфорнії й судовим тяжбам з її майже повною тезкою співачкою Мераєю Кері, у вівторок заявила про намір продати на аукціоні свої нещодавно видалені грудні імплантати з автографом.

За словами 27-річної Кері, імплантати розміру 36-D їй видалили два тижні тому й замінили на більші - 36 DDD. Знаходячись під наркозом, вона, говорить, зрозуміла, як їй зібрати гроші на допомогу для дослідження раку грудей.

"Лікарі запитали мене, що я збираюся з ними робити, і я відповіла, що залишу їх і спробую продати. Адже у моєї бабусі був рак грудей", - сказала Кері.

"Я подумала, що аукціон буде хорошим способом підняти настрій на свята і зробити так, щоб чиєсь Різдво стало по-справжньому щасливим", - додала вона.

Імплантати з автографом були розміщені на одному з популярних інтернет-аукціонів і Кері, справжнє ім"я якої Мері Кук, сказала, що приблизно 90 відсотків доходів вона пожертвує Фонду раку молочної залози імені С"юзен Г. Комен.

Решту частини грошей вона збирається витратити на лікування своєї матері, яка в 2006 році зазнала каліцтва, зістрибнувши з четвертого поверху (мати Кері страждає на шизофренію).

"Насправді я проти пластичної хірургії, - говорить Кері. - Я спостерігала, як моя мама пройшла через 11 хірургічний операцій у зв"язку з травмами, і для мене єдиний привід піти на таке – це зібрати гроші й пожертвувати їх на благочинність", повідомляє Reuters.

 

Зараз ви читаєте новину «Порнозірка продає свої грудні імплантати через Інтернет (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі