пʼятниця, 04 квітня 2008 08:55

Порнозірка йде в політику (ФОТО)

Ім"я Федеріки Заррі відоме серед італійців, що досягли повноліття, чи не більше, ніж назва найпопулярнішої в країні авіакомпанії. 30-річна уродженка одного з передмість Мілана і випускниця коледжу святого Георгія в Лас-Вегасі, де вона вивчала бізнес і філософію, Федеріка стала зіркою чотирьох десятків фільмів для дорослих.

Заррі гордиться своєю успішною кінокар"єрою, проте її головною пристрастю є політика.

Днями вона заявила про необхідність проведення порнореформи. У випадку, якщо на виборах в Італії переможе партія "Народ свободи" ( Popolo dellaLibert ), парламенту доведеться розглянути закон, запропонований Федерікою Заррі.

Послідовна прихильниця Сильвіо Берлусконі, порнозірка сподівається зайняти гідне місце в рядах італійських законодавців.

На думку Заррі, порнографія в Італії повинна бути повністю реабілітована і легалізована.

"Порнографія - це не педофілія", - нагадує актриса, стверджуючи, що в насолоді, яка дарується в фільмах для дорослих, немає нічого негідного.

Займатися кінопорнографією повинне міністерство культурних цінностей - під наглядом чиновників цього відомства порнографи піднімуть художній рівень своїх творів.

Акторам і актрисам слід складати іспит на профпридатність. Імена лицедіїв, що пройшли атестацію, будуть внесені до банку даних.

Представники "гільдії порнографів" повинні акуратно платити податки і стежити за дотриманням своїх прав, вимагаючи гідних умов роботи на знімальному майданчику - душ, харчі, чисті простирадла.

Сама Федеріка Заррі, єдина, на думку італійської преси, феміністка в стані Берлусконі, без втоми бореться за права колег, виступаючи в різних телешоу.

Вона не упускає нагоди нагадати про те, що вважає порно своєю професією, а не способом життя, а також про те, що ця професія не відміняє наявності інтелекту і політичного кругозору.

Заррі неодноразово порівнювали з Марлен Дітріх, голлівудською зіркою німецького походження. Прихильники Федеріки бачить якусь схожість в поставі і пластиці актрис.

Проте Заррі, що лише недавно вперше побачила Дітріх, вважає за краще, щоб її порівнювали з італійською "Марією Магдалиною", порноактрисоюМоаною Поцци.

За своє коротке життя - вона померла, коли нею було тільки 33 роки - Поцци встигла знятися більш ніж в 100 порнокартинах, взяти участь в десятках інтелектуальних ток-шоу і заснувати "Партію любові", на прапорах якої були накреслені заклики до соціальної рівності, повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Порнозірка йде в політику (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі