понеділок, 24 серпня 2020 17:28

"Попсовий шабаш" - Сенцов розніс офіційний концерт до Дня Незалежності

"Попсовий шабаш" - Сенцов розніс офіційний концерт до Дня Незалежності
Сенцов розкритикував офіційний концерт до Дня Незалежності. Фото: Facebook/ Oleg Sentsov

Режисер Олег Сенцов, який відбував політув'язнення в Росії, різко прокоментував офіційне святкування Дня Незалежності у Києві.

"Шльопали ушльопки по Софіївській площі. Те що там відбулось, дуже гарно висвітлює, що насправді відбувається в голові президента, його оточення, та їх прихильників. Попсовий шабаш з російським присмаком, обіцянки провести парад Перемоги над ворогом, за відсутності розуміння як це може статися, навіть якщо режим тиші протримається сотні років", – пише режисер у себе на Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський сказав, коли проведе парад до Дня Незалежності

В той же час позитивно відреагував на Марш захисників України.

"Добре, що поруч з цим фальшивим світом, існує справжній, де люди, які знають ціну слів та дій, йдуть спокійними колонами в камуфльованому одязі, а люди на вулицях кажуть їм: "Дякуємо!"

Ми будуємо країну, яка завжди готова дати відсіч. Так звернувся до українців з вітанням до Дня Незалежності президент України Володимир Зеленський. Урочистості з нагоди державного свята розпочалися на Михайлівській площі. Глава держави спершу поклав квіти до меморіалу полеглих за Україну. Після вітальної промови вручив державні нагороди. Офіційні урочистості розпочалися на Михайлівській площі у Києві церемонією вшанування пам'яті полеглих захисників України. Після виступу президента відбувся концерт, де українські виконавці співали пісні один одного, які були хітами за 29 років Незалежності. Частину пісень виконували російською

Зараз ви читаєте новину «"Попсовий шабаш" - Сенцов розніс офіційний концерт до Дня Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі