неділя, 19 грудня 2010 14:25

Попов хоче двічі на день знати, як йде прибирання снігу в Києві

Попов хоче двічі на день знати, як йде прибирання снігу в Києві

Комунальні служби Києва повинні ефективніше організувати прибирання снігу на вулицях міста. Таке доручення дав комунальникам на екстреному засіданні постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

Як повідомляє прес-служба КМДА, також Попов доручив главам районних адміністрацій, керівникам профільних управлінь і комунальних підприємств забезпечити цілодобове прибирання територій від снігу і обмерзання, очистити тротуари, посадочні майданчики на зупинках міського пасажирського транспорту, сходинки в підземних переходах і станціях метрополітену.

"Ситуація, яка склалася з прибиранням снігу минулого року, жодним чином не повинна повторитися. Життя і безпека киян і гостей міста - ось наше головне завдання. Вимагаю від керівників комунальних служб міста, глав районних адміністрацій вжити всіх необхідних заходів для вирішення цього питання. Відповідні служби повинні двічі на день інформувати мене про перебування справ на вулицях міста", - підкреслив Попов.

Також Глава КМДА вказав, що необхідно обов'язково обгородити небезпечні місця накопичення снігу і забезпечити своєчасне очищення кровель будинків від снігу і бурульок.

Зараз ви читаєте новину «Попов хоче двічі на день знати, як йде прибирання снігу в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі