понеділок, 01 лютого 2016 00:26

Понад 80 людей загинули при нападі бойовиків Боко Харам в Нігерії

Понад 80 людей загинули при нападі бойовиків Боко Харам в Нігерії
AP Photo/Jossy Ola

В результаті нападу бойовиків угрупування Боко Харам на село Далорі, яке розташоване на північному сході Нігерії, загинули 86 людей. Ще 62 людини були госпіталізовані з опіками. Про це повідомив Associated Press з посиланням на місцеву владу.

Як розповів агентству очевидець нападу, бойовики кидали в будинку пляшки із запальною сумішшю, а також використовували вогнепальну зброю.

Інший місцевий житель, який зумів врятуватися, зазначив, що атака тривала майже 4 години. Крім стрільби і підпалів, за його словами, бойовики привели в дію три вибухових пристрої.

Нагадаємо, ісламістське угруповання Боко Харам регулярно здійснює теракти, викрадення, варварські набіги на міста і села. Терористи виступають проти західної моделі освіти і домагається введення шаріату в Нігерії. Боко Харам з 2009 року вбили щонайменше 14 тис. осіб. ООН оголосила угруповання Боко Харам терористичною організацією

Зараз ви читаєте новину «Понад 80 людей загинули при нападі бойовиків Боко Харам в Нігерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі