пʼятниця, 08 травня 2020 21:11

Понад 7,5 тис. правоохоронців слідкуватимуть за безпекою 9 травня

Понад 7,5 тис. правоохоронців слідкуватимуть за безпекою 9 травня
В Україні на 9 травня запланували більше 300 заходів. Фото: Нацполіція

В Україні на 9 травня заплановано проведення понад 300 заходів до Дня перемоги.

Так в Україні організовують близько 290 заходів із покладанням квітів і 50 автопробігів. Про це повідомляє пресслужба МВС.

"Публічну безпеку і порядок під час вказаних заходів забезпечуватимуть понад 6,9 тисячі поліцейських та понад 1,4 тисячі військовослужбовців Національної гвардії України", - сказано в повідомленні.

Правоохоронці будуть проводити роботу з інформування громадян про обмеження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 травня на карантині: як святкуватиме столиця

"Звертаю увагу на абсолютне та безальтернативне дотримання закону, забезпечення карантинних заходів під час проведення акцій. На місцях поліція має проводити роботу та заздалегідь інформувати громадян про обмеження, які будуть відбуватися. Основна відповідальність покладається на поліцію діалогу", - розповів перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

9 травня на декількох центральних вулицях Києва перекриють рух транспорту через проведення заходів до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Зараз ви читаєте новину «Понад 7,5 тис. правоохоронців слідкуватимуть за безпекою 9 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі