середа, 25 липня 2007 11:07

Понад 4 тисячі туристів відрізані від світу через пожежі в Італії

Близько чотирьох тисяч туристів відрізано на італійських пляжах від зовнішнього світу пожежами, жертвами яких стали щонайменше двоє людей.

Літніх брата і сестру виявили в ущент згорілому автомобілі. Вогонь розповсюджується уздовж південного побережжя Апеннінського півострова так швидко, що багато курортників не встигають евакуюватися з небезпечних районів і змушені рятуватися у воді, чекаючи, доки до них прийде допомога. За вчорашній день, 24 липня, катерами були вивезені близько тисячі людей, заблокованих у містечку Пескічі.

 

На думку пожежних служб, раптові пожежі вздовж південного узбережжя стають справою рук паліїв – багато будівельних компаній зацікавлені в знищенні лісових заповідників цього привабливого для бізнесу регіону. Сильна спека сприяє розповсюдженню вогню.

На Сицилії вже затримано двоє поляків – одному 19 років, іншому 21 рік – яких підозрюють у навмисних підпалах, пише Euronews

Зараз ви читаєте новину «Понад 4 тисячі туристів відрізані від світу через пожежі в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі