вівторок, 26 червня 2007 11:32

Помилково звільнений злочинець добився, щоб його повернули до в"язниці

В Ізраїлі помилково звільнений злочинець, не заспокоївся, поки не добився, щоб його повернули за грати.

Вражаючу свідомість проявив 19-річний ув"язнений Еліав Карен. За рішенням суду, злочинець повинен був чекати оголошення вироку в камері попереднього утримання. Карена звинувачують в грабежі і здирстві.

У минулу неділю прокуратура вирішила припинити розслідування у справі про грабіж. Суд ухвалив рішення звільнити його в рамках цієї справи, проте утримувати злочинця під вартою повинні були у зв"язку з другою справою - про здирство. Тюремники ж, прочитавши лише першу частину ухвали, відправили ув"язненого на свободу.

Потрапивши додому, свідомий злочинець почав докладати всіх зусилль, щоб повернутися за грати. Кілька разів по телефону він намагався переконати співробітників управління в"язниць, що вони помилилися. Обвинувачений переконував тюремників, що він небезпечний для суспільства, але ті його не слухали.

Зневірившись добитися "справедливості", злочинець припинив свої спроби і відправився спати. Тільки в понеділок, після того, як у в"язниці на прохання батьків Карена провели додаткову перевірку, йому вдалося повернутися за грати, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Помилково звільнений злочинець добився, щоб його повернули до в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі