понеділок, 12 жовтня 2009 09:31

Помічник нардепа і депутат влаштували стрілянину в черзі за фастфудом

Помічник нардепа і депутат влаштували стрілянину в черзі за фастфудом
9 жовтня, о 00:40, біля McDonald"s на Броварському проспекті пролунали постріли.

Посварилися двоє чоловіків, які приїхали по їжу в McDrive.

В результаті сварки один з них, ймовірно депутат Броварської ради, бризнув в обличчя опонента якоюсь рідиною. У відповідь, за деякими даними, помічник депутата Верховної Ради України, вистрілив у кривдника з пістолета для стрільби гумовими кулями.

Пораненого депутата госпіталізували. Дозвіл на зброю у людини, яка стріляла, є. Але правомірність застосування зброї доведеться доводити.

Як повідомлялося раніше, 2 жовтня в результаті стрілянини в ТЦ 4 room, на Окружній дорозі столиці, директор центру помер у лікарні від кульових поранень, завданих йому невідомим. Два охоронці директора - співробітники спецпідрозділу Титан Державної служби охорони МВС України загинули на місці.

11 вересня, у Голосіївському парку Києва в результаті суперечки з перестрілкою між азербайджанцями і дагестанцями були тяжко поранені з вогнепальної зброї троє учасників конфлікту, повідомляє ТСН.

Зараз ви читаєте новину «Помічник нардепа і депутат влаштували стрілянину в черзі за фастфудом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі